Apper du ikke må gå glipp av. Del #11


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone-apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen.

Denne gang blir det kvalitet fremfor kvantitet; to strålende apper som bør sjekkes ut!

wifisyncWi-Fi Sync
Utvikler: Pavel Zhilnikov
Pris: 7 kr
Last ned her

Her snakker vi første app på en stund som seiler rett om som en av favorittene mine. Funksjonaliteten er enkel, men genial; den lar deg overføre valgfrie album eller bilder til PC-en via wifi. Det er altså ikke lenger nødvendig å koble telefonen til PC-en, eller sende bilder som vedlegg til e-post til seg selv. Dog forutsetter dette at du befinner deg på samme lokalnettverk som maskinen du vil sende bildene til.

For at appen skal fungere må du også installere en enkel klient på mottaker-PC-en. Linken til denne finner du under Settings > Help. Selve installasjonen er fort gjort, og klienten kan settes opp slik at den starter i bakgrunnen hver gang du starter maskina. Når appen er oppe er det bare å velge bilder, trykke send, og vips har du dem liggende i valgfri mappe på PC-en.

Appen finnes i gratis testversjon, men her har du kun anledning til å overføre miniatyrbilder. I betalversjonen overføres bildene i full oppløsning.

batteryperformanceBattery Performance
Utvikler: Dev-Software
Pris: Gratis / 14 kr
Last ned her

Her snakker vi app som måler batteriforbruk. Dem finnes det allerede mange av, men den klart stiligste er nykommer Battery Performance. Både design, navigering og funksjoner oser av kvalitet. Og i gratisversjonen kan du nyte alt bortsett fra den mest dyptpløyende statistikken.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s