Enda en app gir deg badetemperaturer


badetemperaturerPå juli sin siste dag fikk Windows Phone Store en ny app for tilgang til badetemperaturer. Appen heter enkelt og greit Badetemperaturer.

Appen serverer oppdaterte badetemperaturer for strender i alle landets fylker, med data servert av Yr.no. Dermed er den naturlig å sammenligne med den eksisterende appen Badetemperatur. Også denne henter data herfra, i tillegg til fra et par andre kilder – og skal etter hvert la brukerne registrere temperaturer selv.

Visuelt smekker
Men nykommeren kan likevel bli en favoritt hos mange, litt avhengig av preferanse. Visuelt sett er den kanskje hakket stiligere, med en grei visualisering av temperaturen i form av fargene blå, gul og rød. Blått indikerer en temperatur under 17 grader, gult mellom 17 og 19, og rødt at det er over 20 grader i vannet.

Appen lar deg se en liste over samtlige strender, sortert først etter fylker, deretter etter navn på stranda. Den inneholder også en liste der strendene er rangert etter temperatur, fra varmest til kaldest. Du kan legge til favorittstrendene dine i en egen liste. Det den derimot mangler er angivelse av hvor strendene befinner seg på kartet.

Er du ute etter enkel tilgang til oppdaterte badetemperaturer er dette et godt alternativ. Spesielt når appen er gratis.

Badetemperaturer
Utvikler: SuperDuperSoftware
Pris: Gratis
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s