Apper du ikke må gå glipp av. Del #17


De gode appene fortsetter å strømme på. Her er fire nye apper som du absolutt bør teste. Det dreier seg blant annet om en ny nettleser og en strålende – og splitter ny – Instagram-app.

Alle tidligere anbefalinger finner du her.

picfeedPicFeed
Utvikler: iAppiphany Inc.
Pris: Gratis
Last ned her

PicFeed kom i går og er rett og slett ganske genial i all sin enkelhet. Den gir Instagram en helt ny dimensjon, ved å fokusere på andres innhold mer enn ditt eget. Her kan du sette opp feeds, som følger valgfrie brukere og hashtags. Dette uten at det påvirker brukeren din, eller på annen måte får noen synlig effekt for vennene dine.

Du har også mulighet for å både like og kommentere bilder. Appen krever naturlig nok at du logger på med Instagram-kontoen din. Appen finnes både til Android og iOS, så risikoen forbundet med dette bør ikke være så stor. Anbefales å teste!

safebrowserSafe Browser
Utvikler: F-Secure
Pris: Gratis
Last ned her

Er du ute etter en nettleser som hjelper deg med å sile ut nettsider med ondsinnet kode? Eventuelt en nettleser som barna trygt kan bruke? Da er dette nettleseren du har lett etter. I tillegg til å automatisk varsle deg om utrygge nettsider har den også egne innstillinger for Barnehjørnet. Her kan du selv velge hvilke kategorier av nettsteder som barna får lov til å besøke, litt på samme måte som arbeidsgiveren din begrenser surfingen din på jobb.

Nettleserappen fungerer godt, og kan benyttes som et fullgodt alternativ til Internet Explorer også av andre grunner enn bare sikkerhet. Nettleseren har blant annet en stilig visning av åpne faner.

simpletasksSimple Tasks
Utvikler: David Kosorin
Pris: Gratis
Last ned her

Det finnes helt klart mange apper for håndtering av gjøremål, men få er så enkle og elegante som Simple Tasks. Appen lar deg veldig enkelt legge inn oppgaver du skal ha gjort, sammen med en deadline. Deretter legger de seg i en enkel og fin liste – og du har mulighet for å ha den lett tilgjengelig som en flis. Gratis som den er bør den testes!

pichitmePicHit.Me
Utvikler: PicHit.Me
Pris: Gratis
Last ned her

Dette er en app litt utenom det vanlige, som egner seg perfekt for deg som er glad i å ta bilder, har litt ekstra fritid og er utstyrt med et velutviklet konkurranseinstinkt. Her legger folk ut bestillinger på bilder, hvor hvem som helst kan laste opp sitt bidrag, og i beste fall bli utvalgt og få betalt for det. Det er veldig varierende hvor mye du eventuelt kan få, eller om det kun er et klapp på skulderen som gjelder. Uansett kan denne appen bety mange timers artig tidsfordriv for fotoentusiaster.

Skriv en kommentar