Hva tenker du om navnet på bloggen? Din stemme teller!


wpoptimisten_tøffing_80pstSe for deg et tenkt eksempel der denne bloggen flyttes over på egen server, med et flunkende nytt domene. Hvis noe slikt skulle slumpe til å skje, hva tenker du da om at bloggen eventuelt beholder navnet sitt?

Kommentér gjerne
Under kan du avgi din stemme, og legg gjerne igjen en kommentar hvis du har meninger som bør høres – eller du trenger å lette ditt hjerte for noe relatert, eller eventuelt helt urelatert.

Jeg kan ikke garantere at denne avstemmingen vil ende i en demokratisk beslutning, men alle tilbakemeldinger vil i alle tilfeller settes pris på. På forhånd takk!

6 kommentarer om “Hva tenker du om navnet på bloggen? Din stemme teller!

 1. Greit navn, men bare dersom du skriver det uten orddelingsfeilen. Altså: «Windows Phone-optimisten», og ikke «Windows Phone Optimisten».

  • Huffda, den så jeg ikke komme.. Jeg prøver å unngå åpenbare skrivefeil, men navnet har jeg visst oversett. ;) Takk for tipset!

 2. Synes det blir et langt domenenavn, om du skal fortsette med «http://www.windowsphoneoptimisten.domene». Er veldig for at domenenavn skal være korte og enkle. Treffer på den siste, bommer på den første.

  Kanskje du kunne skrive litt om at @DennisCode (Dennis Delimarsky) på twitter, jobber med en Snapchat app, og at det bare er å registrere Microsoft ID (mail-adressen) sin på https://skydrive.live.com/survey?resid=9884FF45B5C1815D!107&authkey=!ACcAZumCw2VUL_Q for å være med å teste ut betaen

  • Ja, stemmer, det er et godt poeng. På en annen side tvinges kanskje folk til enten å skjerpe sansene eller få på plass et bokmerke. Eller, de finner aldri veien tilbake. Det siste er vel kanskje mest sannsynlig, sånn hvis man skal være litt realistisk..

   Takker for linken!

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s