Apper du ikke må gå glipp av. Del #16


Det har den siste tida rast på med nye, gode apper. Her er fire av de beste, som blant annet lar deg bedrive høykvalitets drodling, scanne dokumenter – og lar deg vite hvor mange ganger du har trykket på skjermen. Veldig, veldig praktisk når du trenger å vite hvor mange ganger du, ja, trykket.

Alle de femten tidligere dosene med anbefalinger finner du her.

camscannerCamScanner
Utvikler: IntSig International Holding Limited
Pris: Gratis
Last ned her

For å oppsummere appen i ett ord/utrop; wow! Her snakker vi scanner-app som både er ekstremt ryddig, stilfull og fullspekket med funksjonalitet. Du tar et bilde av dokumentet du vil scanne, justerer ved behov på markørene for å angi hjørnene på dokumentet, ser hvordan appen på magisk vis retter ut dokumentet – og deretter på like magisk vis korrigerer lysstyrke, fargebalanse, skarphet og you name it. Man får rett og slett bare lyst til å scanne inn en haug med unyttige kvitteringer og annet skrot med en eneste gang.

I tillegg til å tilby en smertefri innscanningsprosess har appen også masse funksjonalitet for organisering av dokumentene, gjøre notater på dem, hente ut teksten med tekstgjenkjenning og dele dem. Dokumentene ordnes etter dato, navn og etter tagger man velger for dem.

Appen er utrolig nok gratis, og gir deg 10 GB gratis skylagring. Registreringen er unnagjort på 3,5 sekunder. Omtrent. Må prøves!

innoteInNote
Utvikler: IntSig International Holding Limited
Pris: Gratis
Last ned her

Dette er en notatapp av absolutt høyeste kvalitet, og vi snakker notater som gjøres med frihånd. I utgangspunktet høres dette kanskje klønete og lite effektivt ut, men du skjønner fort at det kan ha noe for seg når du tester denne appen. Den er nærmest sjokkerende presis, og det er imponerende hvor mye det er mulig å få til av detaljer på en – tross alt – ganske liten mobilskjerm.

Her har du alskens pensler, blyanter og diverse tilgjengelig. Notatene lar seg organisere og dele på alskens praktiske og intuitive måter. Og som app-ikonet allerede gir deg en forsmak på; design og funksjonalitet befinner seg på absolutt øverste hylle. Og når du i tillegg får appen gratis, hvorfor lure? Her er det bare å hive seg på og se hva du synes.

torrentsearchTorrent Search
Utvikler: Marco Biraghi
Pris: Gratis
Last ned her

Liker å researche torrenter på bussen eller andre steder? Denne minimalistiske og stilfulle appen gir deg tilgang til å enkelt søke etter torrents, enten blant alle tilgjengelige torrenter eller innenfor en spesifikk kategori. Deretter kan du se informasjon om navn, størrelse, antall delere – og sende linken til torrenten enten via e-post, melding eller dele på Facebook. Du kan også sette favoritter, slik at du kan komme tilbake og dele linker på et senere tidspunkt.

Det som savnes er en mulighet for å lese flere detaljer om torrentene, og se eventuelle kommentarer tidligere nedlastere har lagt inn. Torrent Search ser ut til å benytte seg utelukkende av søkemotoren Fenopy.se, men dette er ikke spesifikt nevnt noe sted.

counterplusCounter+
Utvikler: Aälejandro Díazs
Pris: Gratis
Last ned her

Til slutt i dag snakker vi en app med ganske simpel funksjonalitet. Den er likevel stilfullt og praktisk, og må derfor med. Den lar deg ganske enkelt opprette en valgfri mengde tellere, som teller antall ganger du trykker på skjermen. Det vil si, du velger selv om telleren skal øke med én eller flere hver gang du trykker. Du velger også hvilket navn telleren skal ha.

Ellers er det ikke så mye annet du kan gjøre enn å resette tellerne hvis du vil begynne på nytt, eller legge til og fjerne tellere som det passer seg. Men er det akkurat denne funksjonaliteten du er ute etter er Counter+ et godt alternativ.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s