Flyet kansellert? Denne appen hjelper deg med rettighetene dine


flyrettigheterEnda en ny, norsk app har sett dagens lys i Store. Flyrettigheter, utviklet av Bendelorm Applications, har tatt på seg oppgaven med å opplyse deg om rettighetene dine ovenfor flyselskapet dersom flyet er forsinket, kansellert, eller bagasjen din er skadet, forsinket eller tapt.

Enkel, men fin
Den nye appen er enkel i utførelsen, men gjennomført og fin. Den gjengir rettighetene dine ovenfor flyselskapet etter EU-forordning 261/2004. Disse bestemmelsene tar for seg hva du har krav på ved forsinket eller innstilt flygning, og hvis noe skulle skje med bagasjen din.

Appen er inndelt i flere seksjoner. hvor du først møtes av en introduksjonsside. Ett swipe mot høyre finner du rettighetene dine satt opp i en liste, deretter en side med satsene, så en side dedikert til bagasje, en egen side som forteller hvordan og når du bør klage dersom noe inntreffer – og til slutt en side med nyttige lenker.

Hva med bruksverdien?
Flyrettigheter befinner seg midt på treet designmessig, men flyter bra og gir et gjennomført og godt helhetsinntrykk. Når det gjelder bruksverdi er det kanskje litt usikkert hvor hyppig den vil bli brukt i hvert fall av undertegnede. Hadde jeg derimot flydd betraktelig oftere, og vært utstyrt med elendig karma, kunne den sikkert vært kjekk å ha. På den annen side sier den ingenting om hva en eventuell reiseforsikring dekker, noe som kanskje er minst like viktig dersom noe skulle skje.

Flyrettigheter
Utvikler: Bendelorm Applications
Pris: Gratis
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s