Hvis ITavisens lesere er som folk flest; 3 % med Windows Phone


itavisen_logoITavisen.no slapp i går sine tall over besøkende i perioden fra 1. januar til 30. september i år. Tallene forteller hvilke operativsystemer, enheter eller nettlesere de besøkende har brukt.

Blant mobiltelefoner forteller tallene at 3 % har besøkt nettsiden med en Windows Phone, 57 % med en iPhone og 39 % med en Android-telefon. Blant nettsidens lesere er dermed forspranget til de to konkurrentene ennå temmelig massivt.

Litt større andel av sidevisningene
De 3 prosentene skjuler for øvrig trafikk fra telefoner utstyrt med både Windows Phone 7, 7.5 og 8. Det er dermed ikke mulig å si noe om fordelingen mellom dem. Av det samlede antall sidevisninger har Windows Phone stått for 3,5 % av dem, iPhone 49 % og Android 46 % av sidevisningene. De med Windows Phone og Android er altså tilsynelatende mer tilbøyelige til å klikke seg rundt.

Blant de ni mest brukte telefonmodellene og nettbrettene finner vi dessverre ingen utstyrt med Windows Phone.

Kilde: ITavisen.no

Reklamer

3 thoughts on “Hvis ITavisens lesere er som folk flest; 3 % med Windows Phone

  1. Hva IT-avisen mener eller måler er revnende likegyldig. IT-avisen er nyttige idioter for Apple, hvor alt annet blir dratt ned i møkka. Bare begynn å legg merke til overskriftene deres.
    En gang var det en side en kunne besøke for å lese nyheter. Nå kan en ta seg en tur dit hvis en har lyst til å trolle litt i diskusjonstrådene til «nyhetene» «redaksjonen» publiserer.

  2. IT-avisen er helt ubrukelig. De spretter Champagnen hver gang de klarer å lage artikler med negativ omtale av alle MS produkter, ansatte eller hva det måtte være. Og så storkoser de seg mest med «nyheter»(les; ikke nyheter) om Apple-produkter. Så ja, dette er ikke sjokkerende lesing at de fleste som leser IT-avisen er Apple-brukere, og at alle oss andre bruker andre sider for å lese om IT.. Selv synes jeg mobili.no er den beste siden for mobilnyheter, de klarer ALLTID å være nøytrale og upartiske i sine tester og artikler forøvrig..

  3. Kanskje ikke så rart med tanke på hva de publiserer. Jeg sluttet å lese IT-avisen i høst, fordi jeg rett og slett ble for lei av alle ikke-nyhetene om Apple-produkter. Byttet ut IT-avisens RSS feed med Dinside – Data og VentureBeat>>Dev.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s