Unngå ubehagelige overraskelser med fotoboksvarsleren


fotoboks_27822956Appen Fotoboksvarsler varsler deg når en fotoboks nærmer seg. Den inneholder koordinatene til en stor mengde fotobokser både i Norge, Sverige og Danmark, ytterligere sju europeiske land – og USA.

Fotoboksvarsler er utviklet med tanke på å kunne kjøres i både for- og bakgrunnen. Kjører den i forgrunnen fungerer den også som et ekstra speedometer, i tillegg til å varsle deg om kommende fotobokser. Velger du heller å la den kjøre i bakgrunnen, kanskje sammen med GPS-navigasjon, varsler den deg likevel både med melding og lyd når en boks nærmer seg.

Valgfritt å kjøre minimalistisk
Meny- og knappelinjene i appen er kanskje ikke av de aller vakreste, men dem har du mulighet for å swipe bort, ved enten å dra fingeren til høyre eller venstre over skjermen. Du står da igjen med kilometermåleren og eventuelle varsler.

Hvor hyppig speedometeret skal oppdatere seg velger du i innstillinger. Her kan du også velge om du vil varsles med lyd eller ikke, om din foretrukne enhet er kilometer eller miles – og se den totale distansen du har tilbakelagt.

Se de nærmeste fotoboksene på kartet
Fra en egen knapp har du til enhver tid også mulighet for å se en liste over de nærmeste boksene, og også se dem på kartet.

Ytelsesmessig har appen tidvis vært litt treg ved oppstart, men ser ellers ut til å fungere som den skal. Husk også trykke «Start» når kjøreturen er igang. Appen koster 17 kroner og har dessverre ingen gratis testversjon.

Fotoboksvarsler
Utvikler: Ovesen.net
Pris: 17 kr
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s