Finn igjen telefonen hvis den mistes


Mister du telefonen din, enten skikkelig på bytur eller bare litt i en putehaug hjemme, er den innebygde sporingstjenesten til Microsoft genial. Første punkt er å lokalisere Windows Phone-en din på kartet.

Mobili.no publiserte for et par dager siden en guide som tar for seg sporing av både Windows Phone, iOS og Android. Her er altså høydepunktet; Windows Phone.

Brukervennlig og enkelt
Tjenesten er såre enkel å forstå seg på. Du logger på WindowsPhone.com med samme konto som på telefonen, og velger Windows Phone > Finn mobilen i menyen oppe til høyre. Og kommer du da til en hjelpeside betyr det at kontoen du har logget inn med ikke er tilknyttet noen telefon. Ellers får du opp en side ala den rett under.

Trykk Finn mobilen, og telefonen lokaliseres.

finnmobilen

Telefonen lokaliseres..

Fjernstyring av telefonen
Den gjør først et grovsøk, så en finkalibrering. Og så åpenbarer telefonen seg på kartet. Herfra kan du nå enten ringe telefonen, låse den eller slette innholdet på den.

finnmobilen_fant

Telefonen er lokalisert. Nå kan du enten få telefonen til å avgi en ringetone-liknende lyd, låse den eller slette innholdet.

Microsofts egen forklaring av hvordan de ulike funksjonene fungerer er grei å få med seg, og den finner du her. Lås og Slett bør eksempelvis brukes med måte.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s