Dagens IT hevder at Samsung og HTC dropper WP


ascendw1_rodHuawei gikk nylig offisielt ut og bekreftet at de forsatt vil produsere telefoner med Windows Phone, også etter at Microsoft har kjøpt opp telefondelen av Nokia. Dette har både Dagens IT og Mobilen.no publisert saker om i dag.

Men Dagens IT går hakket lenger. De hevder samtidig at både Samsung og HTC offisielt har erklært at de de dropper Windows Phone.

Hevder avgjørelsen er tatt
«Etter at det ble kjent at Microsoft skulle kjøpe telefonproduksjonen til Nokia har en etter en av de største telefonprodusentene signalisert at de ikke lenger ønsker å lage telefoner som støtter denne plattformen. Markedslederen Samsung var en av de som gikk ut med dette først i amerikanske medier, tett etterfulgt av HTC.» 
Dette skriver Dagens IT i dag, og får det til å høres ut om de to selskapene offisielt har vendt Microsoft ryggen.

Dette er dog ingenting for eksempel velinformerte WPCentral.com har fått snusen i. Dermed er det vanskelig å tro at det medfører riktighet, spesielt når Dagens IT ikke oppgir noen kilde for påstanden.

Samsung med ny telefon?
Tvert imot tilsier ryktene at Samsung har flere telefoner på trappene. Litt det samme er tilfelle for HTC, som nylig slapp telefon HTC 8XT eksklusivt for operatøren Sprint i USA. Telefonen ble riktig nok sluppet før det ble kjent at Nokias telefondivisjon var kjøpt opp, og det har versert løse rykter om at fremtiden deres er noe mer usikker. Men det har den ærlig talt vært lenge.

Det som er sikkert er at ingen av selskapene offentlig har gått ut med at de velger å droppe Windows Phone. Minst sannsynlig er det kanskje at Samsung gjør det, som den siste tiden har posisjonert seg som en klar toer etter Nokia.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s