Endelig en app for Skyss-reisende


Bergen_bybaneEn offisiell app fra Skyss ser inntil videre ut til å ligge et stykke unna. Dermed er det gull verdt når andre tar saken i egne hender. Skyss Reise ankom Windows Phone Store for noen dager siden.

Nyttigst for de lokale?
Appen er foreløpig relativt enkel, og gir uoffisiell tilgang til rutetidene i Hordaland enten via tekstsøk eller på kartet. Det er med andre ord ingen reiseplanlegger eller tilsvarende. Nytteverdien er nok derfor størst for dem som har en viss formening om hvor de skal fra og til, ikke nybegynneren.

– Det gjenstår fortsatt litt arbeid med feilretting og finpussing av utseendet, forteller de to utviklerne Joachim Carlsen og Daniel Storeng i en e-post. De er begge studenter ved Høgskolen i Bergen. Men når det gjelder funksjonalitet har de på kort sikt ingen store planer om forbedringer.

Men selv om litt jobb med fasaden gjenstår, tilgangen til rutetider er utvilsomt nyttig. Og appen ser ved litt testing ut til å fungere som den skal.

Kjapp tilgang til de sist brukte
Hurtigtilgang til det som kalles favoritter er eneste tilleggsfunksjon i appen inntil videre. Dette dreier seg ikke om et manuelt valg av favorittholdeplasser, men derimot om tilgang til de ti sist brukte holdeplassene.

Er du jevnlig på reisefot i Bergensområdet? Da har du ingenting å tape på å gi denne appen en sjanse. Den er helt gratis.

Skyss Reise
Utvikler: Joasoft
Pris: Gratis
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s