Ny UKA-app for festivalgjengere


ukaFra 3. til 27. oktober går UKA av stabelen i Trondheim. De kaller seg «Norges største kulturfestival» og lover å «snu studenttilværelsen på hodet» i tre uker. Og arrangøren har ikke glemt dem utstyrt med siste skrik innen Windows Phone-telefoner.

For få dager siden kom UKA-appen, både for Windows Phone 8, iOS og Android. Appen gir tilgang til nyheter, program og Cashless-saldoen rett i appen – for dem som dropper kontanter og trekker plastkort.

Fin og med god navigering
Appen ser smekker ut og navigeringen fungerer godt – etter å ha fått med seg introduksjonen. Går man derimot Ikea-style, skipper velmente introer og satser alt på sylskarp intuisjon kan man få seg en kortvarig knekk.

Når det gjelder programmet er det litt klønete at utgangspunktet er dagens dato, nå en knapp måned før arrangementsstart. Men så fort man innser at man kan trykke på datoen og hoppe til riktig dato manuelt lærer man seg å leve med det. Informasjonen om de enkelte postene på programmet er fyldig, og åpner seg i en innebygd nettleser.

Appen er gratis og anbefales for alle festivaldeltagere utstyrt med en ordentlig telefon.

UKA
Utvikler: UKA
Pris: Gratis
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s