Opplysning 1890 med store Windows Phone 8-planer


1890_telefonI slutten av august åpenbarte appen Opplysning 1890 seg i Store. Få dager senere seilte den velfortjent rett i toppen over nye og populære Windows Phone-apper her i landet. Endelig har vi en brukbar telefonkatalog-app, som jammen også er gratis.

Les mer om appen her.

Vil forbli gratis – og reklamefri
– Appen vil forbli gratis å bruke, og vi har ennå ingen konkrete planer for å legge inn reklame i den, forteller Christopher Rasch-Olsen Raa, teknisk sjef i Easy Connect AS, firmaet bak appen, i en e-post.

Og det er gode nyheter, når bortimot eneste alternativ er en konkurrerende 1881 Mobilsøk med en prislapp på 39 kroner i måneden.

Ønsker å tilby flere funksjoner enn i dag
– Planen fremover er å jobbe med å påvirke Microsoft slik at de åpner opp de restriksjonene som ligger i Windows Phone. Vi har nemlig flere funksjoner i vår applikasjon for Android som vi veldig gjerne skulle hatt inn i WP8-versjonen, fortsetter han.

Av funksjoner som kan dukke opp i fremtiden er automatisk nummeroppslag ved innkommende anrop, og interaksjon med anropsloggen. Begge funksjoner som høres forlokkende ut. I tillegg har Easy Connect AS planer om flere apper.

Flere apper på vei
– Vi kommer til å slippe noen separate applikasjoner som gir funksjonalitet som ikke er naturlig å ha i en applikasjon for nummeropplysning, tilføyer Raa litt småkryptisk.

Dermed har vi helt tydelig ikke hørt Easy Connect og Windows Phone nevnt i samme setning for siste gang.

Har du ikke allerede testet Opplysning 1890? Skandale! Her finner du den.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s