Nokia Lumia 1520 stadig mer sannsynlig


nokia_lumia1520leak_litneRyktene har svirret i flere uker om en ny og gedigen Lumia-telefon under kodeordet Bandit. Og man har ikke trengt å være voldsomt spillegal for å bli fristet til å sette penger på at ryktene holder vann. Etter dagens nye bildelekkasjer har veldig sannsynlig blitt til sinnsykt, veldig sannsynlig. Sånn omtrent.

Temmelig bunnsolide @evleaks har lekket noe som kan være en offisiell render av Lumia 1520. Og telefonen ser ikke særlig frastøtende ut. Fronten minner om flere av Lumia-søsknene, mens baksiden – med sitt velkjente kamerahus – ligner aller mest på Lumia 925.

Spesifikasjonsmessig ett steg opp
nokia_lumia1520leakLumia 1520 tegner til å bli den første Windows Phone-telefonen som tar neste steg på evolusjonsstigen rent spesifikasjonsmessig. Dette blir mulig så fort GDR3-oppdateringen kommer, og blant annet gir støtte for fire kjerner og 1080p-oppløsning. Dermed får du plass til en god slump ekstra fliser på skjermen samtidig.

Skjermstørrelsen er ryktet å bli hele 6 tommer.

Hva med Norge?
I USA hevdes det at telefonen kan komme i salg allerede i løpet av november. En sannsynlig lanseringsdato for oss her hjemme er muligens et stykke ut i første kvartal. Hvis den da i det hele tatt er en realitet, selvfølgelig.

Kilder: WPCentral, WPCentral igjen og WMPoweruser

Reklamer

2 kommentarer om “Nokia Lumia 1520 stadig mer sannsynlig

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s