En Meny-app til Windows Phone vil vurderes


menyNye handleliste-apper er i vinden om dagen, og Meny er siste butikkjede som i disse dager promoterer sin nye app til iOS og Android. Spørsmålet er derfor, som alltid, om vi med Windows Phone kan forvente oss noen app i nærmeste framtid.

Vil vurderes
– Vi har fått flere forespørsler om dette. Det er noe vi kommer til å vurdere i den videre utviklingen av appen, men jeg har ingen eksakt dato til deg dessverre, svarer Marie i markedsavdelingen til Meny i en e-post.

Dermed føyer de seg inn i rekken av butikker som den siste tiden har lansert nye apper, men som velger å ikke satse på Windows Phone fra start.

Kiwi og Spar i samme båt
I juni var det i Kiwi, i juli Spar og nå i august Meny som velger å kun satse på de to foreløpig klart største mobilplattformene her til lands. Tilbakemeldingene fra disse butikkene er omtrent identisk med den Meny gir. Windows Phone utelukkes ikke, samtidig som det er langt ifra selvsagt at handleliste-apper vil dukke opp.

Da gjenstår det bare å håpe at en fremtidig vurdering vipper i vår retning. Mer informasjon om Meny-appen finner du på nettsidene deres.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s