Harde ord fra en nybakt Windows Phone-pessimist


wpoptimist_logoting_IIDagens kommentar fra DinSides Ole Petter Baugerød Stokke er drøy kost for sarte Windows Phone-optimister. Blant anbefalte oppvarmingsøvelser er en ukes retreat i ødeste gokk, fullpakket med meditasjon, bjelleklang og røkelse. For dette kan ellers fort komme til å vippe deg av pinnen.

Røyrvik kommunes intranett er i vinden
«Takk for nå, Windows Phone. Jeg tror det skjer mer på Røyrvik kommunes intranett. Nå gidder jeg ikke vente lenger,» innleder han. Og mener altså at Microsoft har ligget på latsida for lenge, og alt for sjelden vartet opp med oppdateringer – i tillegg til at de som har kommet har vært for minimale.

App-utvalget har han heller ikke mye pent å si om, og fremhever blant annet en anbefalt app i Store han mener gir inntrykk av å være utviklet av «en 12-åring som kjedet seg på hyttetur».

Jeg har gitt det mange år, og faktum er at Windows Phone forsatt er plattformen hvor du ikke kan regne med å finne de nye og spennende appene folk snakker om.

Produsentene har ikke skylda
Mobilprodusentene derimot mener han har gjort jobben, det er Microsoft som er problemet.

Poenget er at Microsoft siden starten har stappet kjepper i hjulene for produsentene, i stedet for å legge palmeblader under dem.

Og konklusjonen hans er i bunn og grunn at Microsoft kan skylde seg selv for at Windows Phone foreløpig ikke er mer utbredt enn det er, i hvert fall i Norge.

Er det virkelig så ille?
Hele kommentaren hans leser du her, og er underholdende til tusen. Og selv om i grunn alle poengene hans har større eller mindre sporer av sannhet, er likevel – etter min mening – ikke utsiktene like grufulle som han vil ha det til.

Jeg vil påstå at Windows Phone 8 er unikt og spennende nok til å fenge mange, selv om det så absolutt ikke foreløpig er, og kanskje aldri heller blir, det absolutt beste på markedet. Men så er det heller ikke dette alle brukere er ute etter. Best i test er ikke nødvendigvis best i praksis – og motsatt.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s