Ny app for bevisste velgere


politikknyttHvis du ikke har for vane å stappe tilfeldige papirer du finner i valglokalet i første og beste valgurne, er appen PolitikkNytt for deg. Den er ideell for dem som vil forberede seg til Stortingsvalget i høst.

Detaljert informasjon
Appen inneholder informasjon om alle de syv partiene representert på Stortinget i dag, men dessverre ingen om de mindre partiene. Til gjengjeld er opplysningene temmelig detaljerte, med både oversikt over stortingsrepresentanter, historien til partiet og diverse kontaktopplysninger. Og for hver representant finner du imponerende detaljert informasjon både om personlige data, historikk og en kortfattet CV.

I tillegg til informasjon om de ulike partiene gir appen også enkel tilgang til de siste politiske nyhetene, primært fra Aftenposten og Dagens Næringsliv. Nyhetene åpnes i en integrert nettleser. Det er mulig å favorittmerke de artiklene du liker best.

Mye historikk, litt lite sak
Det appen ikke gjør er å gi en samlet tilgang over fanesakene til det enkelte partiet. For dette må du innom nettsidene til hvert enkelt parti, eller følge nyhetene og danne deg ditt eget bilde. Men er du politisk interessert er PolitikkNytt en app å sjekke ut. Dessuten er den gratis.

PolitikkNytt
Utvikler: Appaloosa AS
Pris: Gratis
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s