GDR2 evakuert fra serverne


ingen_oppdateringDet ser ut til at Nokia og Microsoft har trukket den nylige lanserte GDR2- og Amber-oppdateringen fra serverne. Et søk etter tilgjengelige oppdateringer gir ikke lenger treff.

Enten dette betyr at jobben med å rette feilen tok lengre tid enn forventet, eller at korrigerte installasjonspakker er i anmarsj, må vel fjerningen av de ikke-fungerende pakkene kunne sies å være velkommen.

Oppdateringen ble først tilgjengelig i går, før Nokia på Facebook-siden sin offisielt meldte oppdateringens ankomst ved 12-13-tiden i dag. Denne meldingen ble kort tid senere fjernet igjen, etter at kommentarene tikket inn i tur og orden fra telefoneiere som fikk 8018830f-feilmeldingen. Det kan synes som om Nokia først da for alvor fikk øynene opp for omfanget. Dette selv om mange telefoneiere allerede hadde postet innlegg på veggen deres.

Ikke oppdatert
På tross av tilbaketrekkingen, Nokias offisielle oversikt over tilgjengeligheten til Amber-oppdateringen forteller likevel det samme; den skal tilsynelatende være tilgjengelig for Lumia 920-er med Telenor.

Takk til Kjetil for tipset!

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s