Skandiabanken vil ikke love bort noen app


skandiabankenKunder av Skandiabanken er helt avhengige av å kunne logge på banken fra PC-er, nettbrett og mobiltelefoner, i og med at det ikke finnes noen filialer å oppsøke. Likevel har banken ingen planer om å tilby en Windows Phone 8-app i tillegg de eksisterende appene for iOS og Android.

– Nei, vi har ingen konkrete planer om en Windows Phone-app, svarer informasjonssjef Leif-Kjartan Bjørsvik i en e-post.

Fremtidig løsning i nettleseren
Derimot kan det se ut til at vi blir nødt til å avvente en fremtidig løsning hvor apper blir mindre nødvendige. Java skal skrotes til fordel for en mer allsidig nettløsning.

– En overgang til responsivt design vil redusere behovet for dedikerte applikasjoner. Vi kommer likevel trolig til å tilby noen applikasjoner i fremtiden også, men i dag kan jeg ikke love at Windows Phone er en av plattformene som får en app.

Kommer i løpet av neste år
Planen er at løsningen skal komme på plass i løpet av 2014. Mobiltelefoner, og deriblant Windows Phone-telefoner, vil være først ute med å få glede av den.

– Et design for smarttelefon er det første vi kommer til å lansere. Så jobber vi oss oppover i størrelse, via nettbrett, før vi ender på desktop-versjonen. Innloggingen skal være enkel og sikker – uten java. Dette skjer i løpet av 2014, tilføyer Bjørsvik.

Jevnlige forespørsler på Facebook
Få også med deg Facebook-tråden som har levd siden november 2011. Her har brukere jevnlig etterspurt en app til plattformen vår, men med vedvarende nedslående resultat, dessverre.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s