Første norske test av Lumia 925


nokia_lumia_925_front_angle-2_croppetSpenningen er selvfølgelig stor når første norske test av Nokia Lumia 925 ser dagens lys. Det er Mobili.no som har hatt telefonen på testbenken, og resultatet er jevnt over veldig godt.

Fan av designet
De er fornøyde med design, det faktum at den er tynnere og lettere enn forgjenger Lumia 920 – og med kameraet. På den negative siden finner vi primært lagringskapasiteten, som er halvert til 16 GB (12 GB effektivt) siden sist.

De gir også trekk for pris, som til toppmodell å være ikke er voldsomt høy med sine 4.700 kroner, men som sammenlignet med Lumia 920, med relativt identiske spesifikasjoner, kan oppleves som stiv. Lumia 920 er som kjent helt nede i litt over 2.200 kroner om dagen. (Plusspoeng til deg som leser om priser som er ‘helt nede i litt over’ uten tenkepause).

Likevel: – Tror vi hadde valgt Lumia 920
«Lumia 925 er utvilsomt en god smarttelefon vi ikke nøler med å anbefale. Det er ikke det det står på. Men vi tror nok at vi hadde valgt Lumia 920 dersom det var vi som sto der i mobilbutikken og skulle bruke våre egne penger.»

Mobili.no gir telefonen 8 av 10 poeng, identisk med telefoner som Samsung Galaxy S4 og Sony Xperia Z. Det er med andre ord en solid karakter. Hele testen leser du her.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s