Tre WP8-spill blant månedens anbefalinger hos Gamer.no


gamernoTo Windows Phone-eksklusive mobilspill er blant dem Gamer.no trekker fram som månedens høydepunkter. Så slik har altså verden blitt, man trenger en Windows Phone for å henge med. Sånn bortimot omtrent, liksom.

Om Halo: Spartan Assault sier de at «Halo: Spartan Assault er verdig Halo-navnet, noe som er et sikkert kvalitetstegn i seg selv. Til tross for visse irritasjonsmoment er dette et morsom og underholdende skytespill.» Gamer.no gir det en karakter på 8 av 10. Spillet finner du her i Windows Phone Store. Det koster 49 kroner.

Langvarig rollespill
Order & Chaos Online finnes til både Windows Phone 8, iOS og Android, men er ferskest til vår plattform. Her er dommen 7 av 10, med følgende begunnelse;

«Order & Chaos Online er et stort, online rollespill som kan sammenlignes med World of Warcraft på veldig mange måter. Visse forenklinger er det selvsagt, men dette er et spill du kan spille i time etter time, og fortsatt oppleve progresjon og se nye steder.» Spillet laster du ned her. Også dette koster 49 kroner.

Gratis og avhengighetsskapende
Sistemann, og andre Windows Phone-eksklusive spill, er det noe enklere Escapa.  «Escapa er genialt i sin enkelhet, det passer perfekt til korte spilløkter og den suggerende jakten etter toppscore er definitivt til stede.» Spillet er gratis og du finner det her.

Hele Gamer.nos artikkel finner du her.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s