Ny norsk valutakalkulator for Windows Phone


valutakalkulatornetFor noen dager siden ble Valutakalkulator.nets nye app til Windows Phone 8 tilgjengelig i Windows Phone Store. De har i lengre tid tilbudt en valutakalkulator på nettsidene sine, men med den nye appen blir omregning mellom de over 150 valutaene enda litt enklere.

– I forrige uke kunne endelig første versjon av appene for Windows Phone 8, Windows 8/RT og iPhone slippes. Fra før har vi tilbudt valutakalkulator på web, gjennom Android-app, som Facebook-app og som SMS-tjeneste, skriver Anders-Ove Tveit i en e-post.

Hyppig oppdaterte valutakurser
Oppdaterte valutakurser hentes hovedsaklig fra Citibank. Kursene oppdateres to ganger i døgnet, og skal dermed aldri være eldre enn 12 timer. Med andre ord mer enn godt nok for bortkomne norske statsborgere på markeder i fjerne himmelstrøk. Appen inneholder reklame, men er til gjengjeld gratis.

Valutakalkulatoren er lett å forstå seg på. Du velger valutaen du ønsker en omregning fra og til, skriver inn fra-beløp og trykker knappen Kalkuler beløp. Knappen Bytte om valutaer gir rask tilgang til å speilvende omregningen.

Du finner appen her i Windows Phone Store. Den er altså fullstendig gratis.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s