Lumia 925 i salg om tre uker


Nokia-Lumia-925-screens-jpgFor den som i rolig tempo har begynt å pante flasker, drømmende om en ny Lumia 925 til jul, kunne Nokia i dag by på følgende, dramatiske vending; telefonen kommer offisielt i salg i Norge allerede 15. august. Altså ikke i fjerde kvartal som tidligere annonsert.

Kommer allerede 15. august
– Ja, det stemmer at Lumia 925 kommer i salg allerede 15. august. Vi har registrert stor etterspørsel etter telefonen og derfor lykkes med å få den hit allerede nå, svarer Edvard Bergström i Nokia bekreftende i en e-post tidligere i kveld.

Behovet om bekreftelse meldte seg etter å ha lest om den tidlige ankomsten hos Mobili.no (via Lumiablog). De skriver også at telefonen vil få en veiledende pris på 4.700 kroner, og at det skal åpnes for å forhåndsbestille telefonen både fra operatører og direkte fra forhandler i løpet av få dager.

Salget allerede igang
En medvirkende faktor til den fremskynnede ankomsten kan være at norske nettbutikker allerede har begynt å selge telefonen via blant annet Tyskland. Dette gjelder både Deal.no, Multicom.no og Mamoz.no.

– Så da er det bare å skynde seg til butikken, tilføyer Bergström. Og det har han rett i, men i relativt rolig tempo – dog ikke så rolig som tidligere antatt..

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s