Amobil.no har kikket på Lumia 625


lumia625utsnittSom første norske mobilnettsted har Amobil.no fått en sniktitt på nye Nokia Lumia 625, arvtageren etter Lumia 620.

Som den kanskje største nyheten flagger Nokia skjermstørrelsen, som med sine 4,7″ er den så langt største i Lumia-serien. Og om den har Amobil.no blant annet følgende å si;

«Vi blir imidlertid litt skuffet når vi skrur på skjermen. Fargegjengivelsen er grei, og den er veldig lyssterk. Oppløsningen er derimot ikke alt vi håpte på. 800 x 480 piksler var regelen for noen år siden, men er i dag forholdsvis lite. Spesielt når vi tenker på at skjermen her er 4,7 tommer.»

Og for å like gjerne gjøre oss ferdige med det negative først som sist; de blir heller ikke umiddelbart slått i bakken av kvaliteten på kameraet. Men så er også dette en telefon med en anbefalt utsalgspris på 2.300 kroner når den kommer til Norge i fjerde kvartal. Kremen av kremen må man som kjent gi noen kroner mer for..

– Velbygget telefon
Oppsummert er Amobil.no fornøyde og konkluderer med at «(..) dette er en velbygget telefon. Den er god å holde i, og har mange nyttige funksjoner. Nokia bygger seg stadig opp et større arsenal av unike funksjoner på Windows-plattformen, og er langt mindre anonyme i dag enn de var helt i starten.»

Les hele førsteinntrykket deres her.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s