GDR2 rykker nærmere


Huawei-Ascend-W1_69829_1GDR2, Microsofts nyeste oppdatering til Windows Phone 8, har dukket opp på ulåste telefoner av typen Samsung ATIV S, HTC 8X og HTC 8S over store deler av Europa, kunne WMPoweruser melde både her og her for noen få dager siden. Dette dreier seg om Nederland, Tyskland, Tyrkia, Italia, Slovakia, Polen med flere.

Oppdateringen ser foreløpig ikke ut til å truffet de nordiske landene, eller Norge, med særlig tyngde ennå. Men antakelig vil oppdateringen ankomme om ikke lenge. Én av Microsofts motivasjonsfaktorer for å jobbe fort er implementeringen av Googles synkroniseringsløsning for e-post og kalender (CalDAV), etter at de kastet den gamle løsningen (EAS) overbord. Støtten for EAS opphører etter avtale mellom Google og Microsoft ved utgangen av juli.

Litt lesestoff mens du venter..
Og mens du venter, du finner Microsofts norske oppsummering av hva GDR2 inneholder her. Nærmere bestemt snakker vi versjon 8.0.10327.77. Blant høydepunktene er støtte for FM-radio og Data Sense. Dog skal det sies om det siste at det fortsatt er opp til operatørene å støtte appen. Dermed er det ikke nødvendigvis sikkert at vi ser noe til Data Sense fra dag én.

For Lumia-eiere slutter det ikke her. Også Nokias egen oppdatering, Lumia Amber, er ikke langt unna. Denne skal gi tilgang til ytterligere snacks som en alltid-på-klokke og mulighet for å fysisk snu telefonen for å sette den lydløs. Men aller først må operativsystemet oppdateres..

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s