PC World Norge har testet Lumia 720


nokia lumia 720 staaendeSom nettavis nummer to har PC World Norge testet Nokia Lumia 720, mellomklassetelefonen som yter like godt som 520 og 620, men som blant annet har en bedre skjerm. Prisen begynner i dag på 2.400 kroner, noe som bare er 600 kroner lavere enn toppmodellen Lumia 920.

PC World er veldig fornøyde med telefonens batterilevetid og kamera. Ved normal bruk skal det være tilstrekkelig å lade telefonen annenhver dag – noe som overgår de fleste toppmodeller.

Slik konkluderer de
«Vi liker Nokia Lumia 720, akkurat som vi har likt andre Lumia-telefoner vi har testet. Den er pen å se på og virker solid og holdbar. Skjermen er god, om ikke på nivå med toppmodellenes FullHD-skjermer – så koster Nokia Lumia 720 langt mindre. Et godt kamera og en for det meste knirkefri brukeropplevelse vet vi også å sette pris på.»

Det viktigste ankerpunktet er prisen, som ikke er avskrekkende høy, men som ligger tett opptil sine storebrødre 820 og 920. PC World Norge ender med et likt antall øyne som Amobil.no; terningkast 4. Du finner hele testen her.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s