Nokia Lumia 925 allerede i norske butikker


Lumia925_i_ladestandSalget av Lumia 925 startet i enkelte land kort tid etter lansering for to måneder siden, mens det offisielle salget her til lands først er varslet å starte i fjerde kvartal – altså en gang etter 1. oktober. Dermed er det relativt overraskende å se at salget hos enkelte nettbutikker allerede er igang.

Tidligere i dag oppga både Mamoz.no og Multicom.no å ha et lite kvantum telefoner på hoved- eller fjernlager. I skrivende stund er det kun Deal.no som har telefoner inne, nærmere bestemt to stykk i fargen hvit. Prisen er 5.251 kroner. Du finner tilbudet her. Og en oppføring over alle butikker finner du hos Prisjakt.

Hentet inn fra Tyskland
En e-post til Deal.no’s kundeservice avdekker at telefonene som selges har innpakning og bruksanvisning på tysk. «Denne kommer fra leverandør i Tyskland. Det er eske og bruksanvisning på tysk, men selve telefonen kan stilles inn med norsk språk,» svarer de.

Tar du jobben med å laste ned norsk tastatur og ordliste selv, kan du dermed få telefonen i hende allerede nå – mange måneder før den egentlig kommer i salg.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s