Badetemperatur-app ute i versjon 2


badetemperaturAppen Badetemperatur, tidligere Badetemp, ble i går sluppet i versjon 2.0.0.0. Den gir tilgang til oppdaterte badetemperaturer landet rundt, levert av yr.no, NRK P1, Bymiljøetaten i Oslo kommune og diverse privatpersoner.

Oppfrisket brukergrensesnitt
I tillegg til nytt navn har brukergrensesnittet fått seg et realt ansiktsløft. Funksjonaliteten ellers ser ut til å være mye den samme som tidligere.

I appen får du tilgang til badetemperaturer for en haug med badestrender rundt i landet. De serveres inndelt etter fylker, både i en alfabetisk liste og på et kart. For enda kjappere tilgang til stamstrendene dine kan de merkes som favoritter. Ved å trykke og holde på en av strendene kan de festes som fliser til startskjermen.

Varsler ytterligere oppdatering
– Jeg har tenkt til å legge inn muligheten for å kunne registrere egne badetemperaturer der du måtte befinne deg, som selvfølgelig vil ha geokoordinater og kunne vises på kartet. Innlogging for å registrere badesteder vil skje gjennom Facebook-pålogging, skriver utvikler Kenneth Bjørnvoll i en e-post. Neste oppdatering planlegger han å slippe løs i høst en gang, eller i hvert fall i god tid før neste badesesong.

Du finner appen her i Windows Phone Store. Den er fullstendig gratis.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s