Apper du ikke må gå glipp av. Del #9


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone-apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen.

I denne runden blir det én app for deg som liker å splitte regninger, én for deg som sjekker forholdene og reise fra regninga, og én siste for deg som heller sitter tilbakelent og kommuniserer med nabobordet ved hjelp av morsekode.

Gikk du glipp av de forrige anbefalingene? Du finner dem her.

divvyupDivvyUp
Utvikler: Oren Goldfinger
Pris: Gratis / 7 kr
Last ned her

Denne appen kan komme til nytte hvis du skal reise på ferie med venner i nær framtid. Den gjør det såre enkelt å splitte regninger, enten ved å taste inn regningen manuelt, eller betraktelig stiligere, ta bilde av kvitteringen og la appen – ved hjelp av tekstgjenkjenning – legge inn enhetene selv. Dette siste er en premiumfunksjon, som innebærer at appen må kjøpes.

Hvem som skal dele regninga og hvor mye tips servitøren skal få er enkelt å legge inn. Og når splittingen av regninga er gjort kan den deles med de andre rundt bordet via e-post. Også dette er for øvrig en premiumfunksjon.

Appen kan testes gratis, men som du skjønner er denne versjonen ganske ribbet til beinet hva gjelder finesser.

metarweatherMetar Weather Map
Utvikler: Cybercom Poland Sp. z o.o.
Pris: Gratis
Last ned her

Spesielt interessert i været på flyplasser? Da er dette appen for deg. Den gir deg detaljerte opplysninger om vær- og føreforhold på flyplasser rundt omkring i verden, og også norske flyplasser.

Du får info om vindstyrke, vindretning, temperatur, trykk og sikt. I tillegg gir den en visuell framstilling av skylaget, med høyden skyene befinner seg i. Appen er gratis.

morsecodeMorse Code
Utvikler: Johnny Stevens
Pris: Gratis
Last ned her

Appen er kanskje av det litt unyttige slaget, men lar deg sende morsekoder ved hjelp av blitsen. Den består ganske enkelt av en tekstboks og en sende-knapp. Skriv inn meldingen din, trykk send og meldingen «sendes». Appen er reklamefinansiert og dermed gratis.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s