PC World Norge om Lumia 1020


NOKIA-EOS-PureView-8vlI neste uke, torsdag 11. juli, forventes det at Nokia drar lakenet av sin nyeste Lumia, med et 41 MP kamera. Navnet kan bli både Lumia 1020 og Nokia 909 – det siste i følge Evleaks.

PC World Norge har omtalt den kommende lanseringen relativt fyldig, og trekker fram hvor viktig det er for Nokia å lykkes – selv om ingen helt vet hvor viktig.

– Markedet ønsker en 2-i-1-enhet
«Analytiker Malik Saadi sier han tror den nye 41-megapikslersmobilen kan få stor betydning for Nokias Lumia-salg dersom produktet får riktig pris. Markedet ønsker en 2-i-1-enhet som kombinerer en god smarttelefon med et godt kamera, ifølge analytikeren.

Hos Gartner sier analysedirektør Roberta Cozza at Nokia nå har utsikter til bedre støtte enn før fra mobiloperatørene, som har sett seg lei på duopol-situasjonen som iOS og Android har skapt. Mobiloperatørene ønsker seg en sterk aktør på Windows Phone-plattformen, og flere operatører har signalisert at de vil promotere Nokias nye Windows Phone-modeller sterkt, melder IDGs nyhetstjeneste.»

Les hele omtalen hos PC World Norge.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s