Nokia om prisingen av Lumia 520 og 620


700-nokia_lumia_620_lime-green-front-and-backHelt siden Lumia 520 dukket opp i butikkene her hjemme har prisen ligget over den for Lumia 620. Sistnevnte har en anbefalt utsalgspris som ligger høyere, noe som gir mening når man ser på spesifikasjonene. Ved en sjekk av Prisjakt.no i dag er prisingen fortsatt en realitet. Lumia 520 er tilgjengelig fra 1.349 kroner, mens Lumia 620 – som altså på papiret er en bedre telefon – er tilgjengelig fra 1.239 kroner.

– Det stemmer at Nokias anbefalte utsalgspris for Nokia Lumia 620 er høyere enn den for Lumia 520. Men det er opp til forhandlerne hvilken pris de vil tilby kundene, skriver produktsjef Björn Kullgren i en e-post.

Kullgren vil ikke legge seg borti hvordan butikkene priser telefonene, men noterer seg at storebror Lumia 620 er konkurransedyktig priset om dagen.

Gode valg begge to
– Akkurat i dette tilfellet virker det som om både Lefdal og Expert driver sterke kampanjer på Lumia 620. Men ettersom man i prinsippet får samme brukeropplevelse med Lumia 520 som 620, som i de fleste flaggskip og high-end-telefoner, mener jeg at man får utrolig mye for pengene uansett hvilken av telefonene man velger, skriver Kullgren.

Som en kuriositet er Lumia 620 per i dag ikke listet (edit: dette er nå fikset) i oversikten over telefoner på Nokia.no. De to telefonene Lumia 520 og Lumia 620 ligger veldig nærme hverandre både i spesifikasjoner og pris, så kanskje har Nokia planer om å tynne ut i rekkene? Men mest sannsynlig dreier det seg nok om en tilfeldighet..

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s