Første norske test av Lumia 720


lumia-520-and-720-launched-in-indiaSom førstemann i Norge har Amobil.no publisert sin test av Nokia Lumia 720, telefonen som befinner seg i et mellomsjikt mellom de billigste; Lumia 520 og 620, og toppmodellene; Lumia 820 og 920. Rent ytelsesmessig er det ingen forskjell på 520, 620 og 720, selv om enkelte spesifikasjoner likevel bikker i 720s favør. Dette gjelder blant annet størrelsen på skjermen.

Amobil.no liker ellers mye. Skjermen er god, batteritiden over snittet for en smarttelefon av såpass kaliber og de liker all programvaren som følger gratis med (Nokia-)telefonen.

– Ville vurdert Lumia 820
De konkluderer med at «Nokia Lumia 720 er en god Windows-mobil, men vi ville nok vurdert å gå 300 kroner opp i pris og kjøpe en Lumia 820 i stedet. Den har sunket med ganske mange hundrelapper siden den kom på markedet, og selv om den fikk bare en treer på terningen da vi testet den, er prisen nå såpass gunstig at den antagelig ville fått en firer i dag.» Med en 820 får man bedre både prosessor, kamera – og det sitter 1 GB RAM i telefonen, noe som betyr at den takler alt av apper. Det gjør ikke 720.

De gir telefonen terningkast 4. Les hele testen her.

 

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s