Apper du ikke må gå glipp av. Del #8


Med en viss grad av (imponerende, om jeg må få si det selv) regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone-apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen.

Så har vi kommet til del åtte. Den inneholder diverse snacks, noe som koster og noe som er helt, helt gratis. Er du opptatt av fortiden? Her finner du alle de tidligere anbefalingene.

randoRando
Utvikler: US TWO STUDIO LIMITED
Pris: Gratis
Last ned her

Rando er en ny og nytenkende tjeneste for deling av bilder. Den finnes allerede til iOS og Android, og skal til sammen være lastet ned over 350.000 ganger. Nylig kom den også til Windows Phone. Appen lar deg dele bilder med tilfeldige andre brukere – og du mottar like tilfeldige bilder i retur. Alt du får er et bilde og et kart over hvor bildet ble tatt. Litt artig, men også utfordrende å skjønne poenget med i lengden. Men appen anbefales å teste. Du kan også lese mer på utvikleren nettsider.

shoppinglistShopping List
Utvikler: Igor Kulman
Pris: 9 kr
Last ned her

Her snakker vi en stilfull og praktisk handleliste-app. Den er av det minimalistiske slaget og baserer seg på swiping, noe som både er tilfredsstillende og effektivt. På den negative siden tilbyr den ingen form for synkronisering. Det er derfor ikke mulig å dele listene med noen.

Appen finnes i en gratis prøveversjon, men denne er tidsbegrenset til noen dager. Etter at testperioden har utløpt blir du møtt av en melding om at det er på tide å trekke kort.

daycounterDay Counter
Utvikler: Startlab
Pris: Gratis
Last ned her

Denne appen er ikke ny, men ble for få dager siden sluppet løs i en nyoppusset versjon. Og de visuelle endringene er massive. Fra å allerede være en skikkelig stilig sak, har den nå blitt nærmest trollbindende vakker. Har du et eller annet å enten tele ned til, eller telle dagene siden inntraff, test Day Counter. Den bør beundres!

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s