Comoyo View kommer på sensommeren


comoyologoComoyo View åpnet dørene for streaming av filmer og TV-serier til iPad og PC i går. I løpet av sommeren, eller tidlig høst, kommer appen til Windows Phone 8.

Den nye tjenesten blir en konkurrent til blant andre Netflix, HBO Nordic og Viaplay. Spesielt førstnevnte har vært effektive på å utvikle apper til bortimot alle tenkelige plattformer. Viaplay har på sin side ingen app klar for Windows Phone ennå, men kanskje får de fart på sakene nå.

To gratis introduksjonsmåneder
I likhet med mange tilsvarende streamingtjenester for både film og musikk, vil Comoyo View koste 99 kroner måneden. De første to månedene får du gratis. Inntil videre forutsetter dette riktig nok at du er utstyrt med en iPad – eller for så vidt en stasjonær PC, siden tjenesten også fungerer i en vanlig nettleser.

Hanne Knudsen, Informasjonssjef for Comoyo View.

Hanne Knudsen, Informasjonssjef for Comoyo View.

– Vi utvikler egne løsninger for hver enhet vi lager app til. Før de blir sluppet er det derfor viktig å bruke tid på å teste og dermed sørge for at de virker optimalt, forteller Hanne Knudsen, informasjonssjef for Comoyo View i en e-post.

Når kommer appen til Windows Phone?
– Appen til Windows Phone 8 er under utvikling. Det er også appen til Windows 8, som muligens vil slippes før den til Windows Phone. Appene kommer så fort de er ferdig testet, i løpet av sommeren, skriver hun.

Introduksjonstilbudet til Comoyo View finner du her. Les mer om tjenesten hos Hardware.no.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s