Presenteres Nokia EOS for verden 11. juli?


NokiaEOSpresentasjonDet kan se slik ut. Windows Phone Central er sikre, NyttOmNokia tenker i samme baner. Men spørsmålet er om monstertelefonen finner veien til Norge.

Nokia har innkalt til pressekonferanse i New York 11. juli (klikk på bildet til venstre for å se det i full størrelse), noe som vel tyder på en USA-eksklusiv affære. Telefonen som skal presenteres ryktes å skulle selges av AT&T, og bare dem.

NOKIA-EOS-PureView-8vl

Antakelig er dette Nokia EOS.

Mye kamera
Kanskje får vi dermed en ny runde ala Nokia Lumia 928, som ikke vil komme til å dukke opp her til lands. Men Nokia EOS vil kanskje uansett være en telefon for de spesielt interesserte. Av bildene som er lekket ser den ut til å minne om en Lumia 920 pluss et massivt kamera på 41 megapiksler. Den er dermed ikke nødvendigvis kompatibel med bukselommer – alt etter hvem du spør, selvfølgelig.

For øvrig er det ikke sikkert at telefonens offisielle navn blir «EOS». Men dette og mer til finner vi forhåpentligvis ut 11. juli. Spennende blir det uansett – enten den annonseres kun for USA, eller også Europa.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s