Apper du ikke må gå glipp av. Del #7


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone-apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen.

Dette er del sju. Alle de andre anbefalingene finner du her.

colorscannerColor Scanner
Utvikler: balticSD
Pris: Gratis
Last ned her

Er du en racer i Photoshop og skulle hatt fargekodene til ting som befinner seg rundt deg? Da er Color Scanner tingen. Den lar deg peke rundt med kameraet, og et utvalg av fargekoder dukker opp i løpet av få strakser. Tar du bildet lagres fargekodene i appen. I tillegg kan du få fargekoder til bilder du allerede har liggende på telefonen. Utvikleren har for øvrig valgt å basere seg på donasjoner. Appen er gratis, med et snev av reklame her og der. Reklamen forsvinner hvis du velger å donere et (relativt) valgfritt beløp.

countersCounters
Utvikler: Rudy Huyn
Pris: Gratis
Last ned her

Dette er en app som lar deg legge til tellere, enten som teller nedover («dager til») eller oppover («dager siden»). Appen er simplistisk og stilfull, med enkle swipe-funksjoner for å sette tellerne. Farge på hver enkelt teller bestemmer du selv, og de kan festes som fliser på startskjermen. Bør prøves!

mrmoodiesMr Moodies
Utvikler: balticSD
Pris: Gratis
Last ned her

Appen lar deg registrere humøret ditt, dag for dag. Dermed får du endelig testet om søndag virkelig er ukas tristeste dag. Senere kan du kikke tilbake på hvordan humørsvingningene dine har artet seg, blant annet som et kakediagram. Du velger selv om appen skal gi deg en påminnelse om å registrere, eller om du foretrekker å ta det på husken. Til å være gratis er den godt gjennomført.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s