Ingen KIWI Huskeliste-app med det første


Kilde: WikipediaKIWI kjører i disse dager TV-reklamer for appen sin til iOS og Android; KIWI Huskeliste. Appen fikk en større makeover i overgangen april/mai. Den tilbyr kort fortalt tilgang til oppskrifter og mulighet for å legge inn handlelister. Av fancy funksjoner snakker vi blant annet mulighet for å gjøre lista billigere ved å bytte ut med First Price-produkter, og å gjøre den sunnere ved å la appen bytte ut produkter med tilsvarende nøkkelhullprodukter.

At det inntil videre tar tid før eksisterende apper dukker opp i Windows Phone Store er på sett og vis forståelig, men hakket kjedeligere er det når nye initiativer ikke også skjer på våre telefoner. Jeg sendte derfor Kiwi en forespørsel, og fikk svaret under i retur.

Vurderes fortløpende
– Vi har foreløpig ikke laget noen versjon for Windows Phone. Vi vil vurdere dette fortløpende, skriver Jacob Rolland, prosjektleder i KIWI i en e-post.

Det ser dermed ikke ut til at store ting vil skje på den fronten med det første. Av Rimi, Rema 1000, Kiwi, Bunnpris og Prix er det per i dag kun Rimi som tilbyr en app til Windows Phone. Appen heter Rimi Pluss, og du finner den her.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s