Amobil.no melder at Instagram kommer til Windows Phone


Nettstedet publiserte i går en artikkel om nye rykter når det gjelder en offisiell Instagram-app til Windows Phone. Disse dukker det stadig opp nye av, men noen færre nå som Snapchat har fått litt av fokuset den siste tiden – med en håndfull nye, uoffisielle alternativer av høy kvalitet. Siste Instagram-rykte består i at appen kommer 26. juni.

Men som den omvendte dommedagsprofetien det er, ville jeg nok ikke brent avspasering og klatret opp på en fjelltopp med Windows Phonen min 26. juni og stått klar for å publisere t-i-d-e-n-e-s bilde med offisiell app. Kanskje spesielt fordi denne mannen tviler:

rubinoinstatwitterDaniel Rubino, sjefsredaktør hos Windows Phone Central (WPCentral.com), er kjent for å vite litt om ting som rører seg. Men han vet ikke alt, og det er dermed et snev av mulighet for at ryktet om en, i første omgang Nokia-eksklusiv, ny Instagram-app til Windows Phone faktisk stemmer.

Men inntil den kommer, det er mange gode, uoffisielle alternativer:

instanceInstance
Utvikler: Daniel Gary
Pris: Gratis / kr 10
Støtter opplasting? Ja
Last ned her

Dette er nummer én. Appen er fin å se på, utstyrt med alle funksjoner man forventer – og er relativt billig. Det finnes også en gratisversjon av appen. Denne har alle de samme funksjonene, men er reklamefinansiert.

instagraphInstagraph
Utvikler:
Venetasoft
Pris: kr 7
Støtter opplasting? Ja
Last ned her

Instagraph befant seg på toppen av haugen før Instance kom. Den støtter opplasting, men stortsett bare det. Det er altså ikke fokusert på Instagram-opplevelsen ellers.

metrogramMetrogram
Utvikler: Nazer Aminou
Pris: Gratis
Støtter opplasting? Nei
Last ned her

Metrogram er en av to av de mest populære klientene som støtter alt annet enn opplasting av bilder. Appen har etter hvert eksistert en stund, og har dermed fått lukt unna de fleste bugs.

wpgramWPGram
Utvikler: Pete Timbol
Pris: kr 7
Støtter opplasting? Nei
Last ned her

Den andre av de to. WPGram lar deg gjøre det meste, bortsett fra opplasting av bilder, og den er stilfull og gjennomført.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s