Apper du ikke må gå glipp av. Del #6


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone-apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen.

Dette sjette kapittelet vil dreie seg om et par alternativer til tidligere anbefalte apper, i tillegg til noe nytt. Alle de tidligere anbefalingene finner du her.

adobereaderAdobe Reader
Utvikler: Adobe Systems Incorporated
Pris: Gratis
Last ned her

Jeg har allerede anbefalt én PDF-leser, og her er en klassiker som nylig ble tilgjengelig for Windows Phone 8. (Den har lenge vært mulig å laste ned for Windows Phone 7). Her får du en PDF-leser som er stødigere enn Microsofts egen, med en stilig og effektiv navigering i form av en horisontal scroller på bunnen av skjermen. I tillegg er det mulig å søke etter innhold i filen, noe som ikke er tilstede hos alle alternativene. Ellers er det et spørsmål om preferanse, og så lenge den er gratis anbefales den å sjekke ut.

metrotourMetroTour
Utvikler: Sebastiaan den Boer
Pris: Gratis / 7 kr
Last ned her

Gira på Tour de France? Da er dette uten tvil en app som må shoppes. Den gir tilgang til informasjon om syklister, lag, etapper og nyheter underveis i rittet. Alt er ekstremt gjennomført og stilfullt gjort. Appen har en livetile som daglig vil oppdatere deg om dagens etappe mens Tour de France pågår. Den finnes i en gratisversjon, men den er ribbet til beinet og kun for å få en forsmak. Har du planer om å bruke den må du belage deg på å avse de sju kronene.

musicplayerproMusic Player Pro
Utvikler: Sistog
Pris: Gratis / 9 kr
Last ned her

Som musikkspiller nummer to anbefales Music Player Pro. Den er ideell for deg som er ute etter en enkel musikkspiller for å lytte til musikk du har flyttet over på telefonen. Du kan navigere deg igjennom samlingen via sanger, artister, album, sjangere og spillelister. Ellers finnes det en søkefunksjon og en mulighet for å spille rubbel og bit. Appen er ryddig og intiutiv, i tillegg til å være relativt fin å se på. Den finnes i gratisversjon, men med et varsel om at det dreier seg om en gratisversjon hver gang du klikker noe sted. Du skal dermed ha en sterk psyke for å unngå å brenne en tier. Men det vil antakelig være verdt det.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s