Apper du ikke må gå glipp av. Del #5


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone-apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen. Dette er del fem. Alle de tidligere anbefalingene finner du her.

hungrynowHungry Now
Utvikler: 03 July Apps Creator
Pris: Gratis
Last ned her

Denne appen er uten tvil stiligere enn den er nyttig, men helt unyttig er den ikke – forutsatt at du ikke er matblogger med ekstravagante vaner. Ligger matfilosofien din nærmere ‘mat er mat’ eller ‘mat gjør deg mett’ snakker vi blink. Appen leder deg til nærmeste fastfood eller kafé. Utvalget av butikker er dog ikke på topp her til lands, med Burger King, McDonald’s, Subway og Starbucks som eneste alternativ. Men for dem som frekventerer en eller flere av dem, bør appen sjekkes ut. Uansett nyttverdi er appen et klart eksempel til etterfølgelse, med en fascinerende smekker utførelse.

ehoweHow
Utvikler: Demand Media
Pris: Gratis
Last ned her

eHow.com er også en nettside og inneholder plenty med nyttige artikler innenfor diverse tema; hjem, mat, familie, helse, økonomi og mote. Artiklene inneholder diverse tips, detaljerte instruksjoner og ofte lister over hva man trenger for å, for eksempel, bygge sitt eget legohus. Det er høyst varierende kvalitet på artiklene, men er du av den nysgjerrige typen finner du helt sikkert noen gullkorn.

pdfreaderPDF Reader
Utvikler: PompolutZ
Pris: Gratis / 14 kr
Last ned her

Slitt med stabilitet og kompatibilitet i Microsofts egen PDF Reader? Da bør du kikke på denne, som både gir bedret stabilitet og en langt mer flytende opplevelse. Gratisversjonen av appen har alle de viktigste funksjonene, og er reklamefri. Betalversjonen gir noen ekstra bonusfunksjoner, som for eksempel å kunne åpne passordbeskyttede filer. Åpner du endel PDF-filer er det ingen grunn til å tenke seg om, denne appen må du ha.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s