EasyPark endelig for Windows Phone


easyparkI dag har EasyPark lansert en ny app for parkometerbetaling med mobiltelefonen. De tider hvor man som Windows Phone-eier må stå slukøret og trøkke ved et parkometer i regn og sludd, er altså endelig forbi. Og som om ikke det var nok, konkluderer EasyPark med at:

«Antallet Windows-mobiler øker stadig på det norske markedet, noe som gjør Windows-appen en viktig del av tilbudet til EasyPark. Ikke minst fordi det er mange jobbmobiler som bruker Windows mobile operativsystem.» Appen er også gjort tilgjengelig for blant andre svenske og danske bilister.

– Vi er glade for å endelig tilby en Windows Phone-app. Den er svært etterlengtet, særlig fordi mange har jobbmobiler som bruker Windows som operativsystem. Det å slippe mynt og trege kortautomater kommer til å gjøre hverdagen enklere for alle som bruker bil i jobben, sier Christian Sæterhaug, leder for EasyPark i Norge.

Appen er gratis å laste ned, men koster å bruke. Nærmere bestemt vil parkometerprisen øke med 15 %. Les hele pressemeldingen her.

EasyPark
Utvikler: EasyPark
Pris: Gratis
Last ned her

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s