Nokia Lumia 720 på lager i norske nettbutikker


Nokia-Lumia-720-Color-RangeNokia har foreløpig ikke gått ut med noen melding om at salget av Lumia 720 har startet, men telefonen har nå dukket opp i mange nettbutikker som planlegger å selge den, enten på ekstern- eller hovedlager. Se oversikten over butikkene det gjelder hos Prisjakt.no. Eksempelvis har Elkjøp telefonen tilgjengelig i både rød, hvit og gul, men ikke svart, for 2795 kroner. Dette er 50 kroner unna det billigste alternativet Prisjakt.no har listet.

Hos Nokia er det fortsatt meldingen om at «Lumia 620 har kommet» som gjelder, og Lumia 720 er ennå listet som som «kommer snart» i oversikten over telefoner.

Tynnere og lettere
Lumia 720 er betraktelig både lettere og tynnere enn Lumia 920, med en anelse mindre skjerm – og et kamera med litt lavere oppløsning. Ser du produktsammenligningen (her) hos Nokia vil du finne at også de øvrige spesifikasjonene jevnt over er litt svakere, og det kjedeligste handicapet er kanskje at den bare har 512 MB RAM. Enkelte av de beste mobilspillene krever 1 GB og er dermed utelukket. Men ellers er det også enkelte fordeler med den, utover bare tykkelse og vekt, og blant dem et Corning Gorilla Glass 2, heller enn glassets førsteversjon som Lumia 920-eiere må nøye seg med.

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s