Disse Bing-funksjonene mangler i Norge


Det innebygde Bing-søket i Windows Phone har foreløpig begrenset funksjonalitet her i Norge. Mens vi kan foreta vanlige søk, eventuelt hvor lokale treff prioriteres, og foreta bildesøk, kan man i andre kroker av verden også søke etter musikk. Dette fungerer mye på samme måte som for eksempel appen SoundHound, men med noe forenklet funksjonalitet. I tillegg finnes talesøk og flere søketyper som benytter kameraet; produktsøk på bakgrunn av strekkoder, scanning av QR-koder og oversetting av tekst.

Hvordan musikkgjenkjenning via Bing-appen fungerer ser du i denne videoen:

En komplett liste over land og områder hvor de ulike funksjonene er tilgjengelige i Windows Phone 8 finner du her. Dette gjelder både Bing (omtalt som Search), Skydrive og andre funksjoner.

Ivrer du etter at funksjonene også skal bli tilgjengelig på norske Windows Phone 8-telefoner? Da kan det kanskje lønne seg å gi en stemme til dette ønsket til forbedring postet på Windows Phones offisielle nettsider. Så langt har godt over 18000 stemt for at funksjonaliteten skal utvides til å gjelde flere land.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s