RuterBillett – nå også med periodebilletter


mobilbillett_V2_700Ruter har i dag kommet med en oppdatering av billett-appen sin. Og oppdateringen kommer samtidig for både Windows Phone, iOS og Android, noe som inntil videre ikke er hverdagskost. Nylig fikk vi en oppdatering på hva kollektivtilbyderne i Bergens- og Trondheimsområdet tenker om mobillett-apper til Windows Phone. Og det var ikke mye lys å skimte i det tussmørket foreløpig.

Men tilbake til Ruter og deres app. Den har lenge vært tilgjengelig for kjøp av enkeltbilletter, men det nye er nå at man også får kjøpt periodebilletter.

– Vi er glade for å kunne tilby kundene enda flere billettprodukter i Ruterbillett. Mer enn én million solgte enkeltbilletter på mobiltelefon siden lanseringen i desember viser at Ruters mobil-app er blitt en kjempesuksess. Utviklingen av mobilbilletten har skjedd i nært samarbeid med våre kunder. Et slikt tett og godt samarbeid med kundene er helt avgjørende for at vi skal kunne utvikle de smarteste og mest kundevennlige løsningene, sier administrerende direktør i Ruter Bernt Reitan Jenssen i en pressemelding i forbindelse med lanseringen.

Ytterligere funksjonalitet i sommer
Brukere av iOS og Android får i sine apper et lite forsprang på oss på ett område; nemlig muligheten for å forhåndskjøpe periodebilletter og senere aktivere dem på ønsket tidspunkt. Men Ruter skriver at de planlegger å tilby denne funksjonaliteten også i Windows Phone-versjonen av appen allerede i løpet av sommeren.

Da er det bare å finne veien til Store og oppdatere. Du finner appen her.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s