Ascend W1 har overlevd nok en testbenk


ascendw1_rodHuawei Ascend W1 gjør et greit inntrykk også hos Mobizmag.no, selv om de ikke er helt like overbeviste som flere andre som tidligere har testet telefonen. «W1 ligger svært godt i hånden og med sine fire tommer så når du lett hele skjermen med en hånd,» skriver de. I tillegg er de spesielt fornøyde med batterilevetiden – i likhet med (jeg tror) alle de andre testerne.

Mobizmag konkluderer med at «her får du mest for pengene om du ønsker å kjøpe en helt grei Windows Phone fullstappet av business-funksjonalitet.» Men det er et men; «vi savner et bedre kamera og en god kart/navigasjonsløsning.» Det siste bør ikke nødvendigvis være et stort problem, for Nokia har – og vil fortsette med – og gjøre flere av Here-appene, som tidligere har vært Nokia-eksklusive, tilgjengelige også for andre Windows Phone 8-telefoner. Utrullingen har kommet litt lengre i andre land enn her, men de dukker nok snart opp også her til lands.

Og apropos Noka; det skal bli spennende å se hvordan den etter hvert langseringsklare Nokia Lumia 520 klarer seg mot Ascend W1. Nokia har så langt ikke vært veldig ivrige på å prioritere Norge, men forhåpentligvis kommer den vel snart. Gidder du ikke å vente, så går du nok ikke på noen smell ved å velge Huawei.

Les hele testen til Mobizmag.no her.

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s