Splitter nye Lumia 925 til Norge i Q4


Nokia-Lumia-925Nokia har i dag lansert nye Lumia 925, en telefon som på papiret er omtrent identisk med Lumia 920. Utseendemessig har på den andre siden mye skjedd; den har fått en aluminiumsramme, er ca 2mm tynnere – og nesten 50g (!) lettere. Ting må med andre ord også ha skjedd på innsiden av det smekre ytret til Lumia 925.

Av endringer ellers har telefonen fått en AMOLED-skjerm, dobbel blitz og et kamera med en ekstra linse, som skal øke bildeskarpheten ytterligere. Lagringsminnet er redusert fra 32 GB i Lumia 920, til 16 GB i Lumia 925. Det vil riktig nok tilbys en 32 GB-variant i enkelte markeder, og forhåpentligvis også i Norge. I motsatt fall kan kanskje dette utgjøre en ny akilleshæl, nå som telefonen har fått trimmet bort overflødige gram.

Nokia opplyser i en pressemelding at telefonen vi ankomme Norge i løpet av Q4. Veiledende pris i Norge blir kr 4.500 inkl. mva. Les mer om telefonen hos Nokia, og se en sammenligning med Lumia 920 her.

Hele pressemeldingen leser du her.

Reklamer

2 thoughts on “Splitter nye Lumia 925 til Norge i Q4

  1. Var det ingen annonseringer om apper som instagram, snapchat etg? Jeg digger min lumia 920, men begynner å bli passelig lei av å vente på disse appene.

    • Ikke hørt snakk om Snapchat, men det ble så vidt jeg leste (på WMPoweruser, som er nede for telling i øyeblikket) varslet at det vil komme en tredjeparts app med opplastningsmulighet til Instagram, av det offisielle og ikke-triksete slaget. Men en faktisk Instagram-app har jeg ikke sett noe snakk om, og så gode venner som Nokia og Microsoft er hadde det vel blitt annonsert i dag hvis det var håp i sikte – på kort sikt..

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s