Overhengende fare for ny Lumia i morgen


Nokia-Catwalk-Image-2-620x582For dem som eventuelt var i tvil om at morgendagen vil bringe en ny Nokia Lumia, vil tvilen settes voldsomt på prøve når promovideoen under spilles av. Nokia har lagt ut en teaser på YouTube (se under), som også skal være sendt på TV i enkelte verdenshjørner. Man trenger bare ha beskjedne mengder fantasi for å se at klippet ligner veldig på bildene som tidligere er lekket av en ryktet modell døpt Catwalk (bildet).

Med ganske stor grad av sannsynlighet er det denne telefonen Nokia vil presentere for verden i morgen. Og høyst sannsynlig vil den også dukke opp i Norge. Telefonen vil antakeligvis – og forhåpentligvis – ha en finere finish enn eksemplaret på bildet, men formfaktoren vil antakelig bli den samme. Og det trenger ikke nødvendigvis å bli så ille.. I hvert fall ikke med tanke på at telefonen er forventet å bli både lettere og tynnere enn Lumia 920 – som primært har hatt vekt og tykkelse mot seg på norske testbenker.


Hva med spesifikasjoner?

Telefonen ryktes ellers å skulle få tilnærmet identiske spesifikasjoner som Lumia 920, noe som i tilfelle kan sies å være litt skuffende. Det vil i så fall dreie seg om en manøver som minner om den Apple tok når de lanserte iPhone 5, hvor hovedfokuset var på at telefonen presterte like godt på tross av vekttap og slanking, heller enn å prestere bedre. Og det trenger ikke nødvendigvis være så dumt, all den tid dette for mange har vært den klareste akilleshælen til Lumia 920.

I morgen klokka 11 vil det vise seg hva Nokia har å vise oss. Streamen finner du som tidligere nevnt her.

Kilde: WMPoweruser

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s