Er det håp om at Lumia 928 kommer til Norge?


nokia lumia 928 teaser renderRyktene går om dagen høyt og lavt om nye Nokia Lumia 928. De fleste av ryktene har Nokia ganske åpenlyst plantet selv via nettsidene sine. Lumia 928, som skal dreie seg om en modifisert Lumia 920, er hele veien nevnt i samme setning som Verizon – den amerikanske mobiloperatøren som (rimelig bankers) endelig skal begynne å tilby en Nokia Lumia til sine kunder. Nettopp av den grunn har ikke denne modellen tilsynelatende vært viktig å følge for norske brukere av Windows Phone, annet enn for å gi en pekepinn på hva fremtidige modeller her hjemme vil kunne bringe.

Klikk for å forstørre bildet.

Klikk for å forstørre bildet.

Tirsdag 14. mai, altså om bare fem dager for deg som har slått av tenkeboksen i disse helligdagstider, er det forventet at enten Lumia 928 eller Lumia 925 lanseres – og muligens lanseres begge to. Det er dog kanskje ikke det mest naturlige at en USA-eksklusiv telefon presenteres i England, som tirsdagens event er lagt til.

«Verizon» fjernet fra telefonflis
På telefonens offisielle side hos Nokia ble det for en dag eller to siden først postet en render av telefonen med Verizons navn på telefonflisa. Denne ble i neste versjon av samme render fjernet. (Se bildet til høyre). Med litt fantasi går tankene fort i retning av at Nokia kan ha planer om å lansere Lumia 928 flere steder enn i USA – og muligens også i Norge.

Spenningen stiger fram mot tirsdag..

Kilde: Windows Phone Daily

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s