Apper du ikke må gå glipp av. Del #3


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone 8 apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen. Gikk du glipp av del 1 og del 2? Dem finner du her og her.

facebookbetaFacebook Beta
Utvikler: Microsoft Corporation
Pris: Gratis
Last ned her

Mange har klaget på den offisielle Facebook-appen, selv om den ærlig talt har vært til å leve med. Men noen funkling på app-himmelen har det ikke vært snakk om, og den har ligget langt unna hva vi har sett andre apper presetere – både med hensyn til funksjon og design. Nå er arbeidet med å gi den et skikkelig ansiktsløft i gang, og første beta er tilgjengelig for massene. Førsteinntrykket er absolutt godt, både med et slickere ytre og nye funksjoner. En ting som at linker er klikkbare er nå for eksempel endelig på plass.

Bruker du Facebook jevnlig er det ingen grunn til å nøle, den må lastes ned.

prettyclockPretty Clock
Utvikler: luk3ja
Pris: Gratis
Last ned her

Som navnet tilsier er Pretty Clock relativt lekker. Appen er enkel; den viser tid, dato og ukedag. Litt spesielt er det at dataene vises på skrått over skjermen, noe som både gir en artig effekt og gjør det mulig å lese klokka enten telefonen ligger eller står.

Appen har en innlagt sperre for at skjermen skal skru seg av, så klokka blir dermed stående på inntil du lukker den. Den har en egen nattmodus som gjør at lysstyrken senkes betraktelig, og langt lavere enn lysstyrke «lav» på operativsystemnivå. Eneste svakhet med nattmodus er at klokkeslettet oppe til høyre på skjermen vises like lyst og trivelig som alltid. Sjekk den ut hvis du er ute etter en app som ganske enkelt bare viser tida..

compassCompass
Utvikler: luk3ja
Pris: Gratis
Last ned her

Dette er en stilfull og høyst minimalistisk kompass-app. Veldig mye mer er det ikke å si om den. Men har noen snurret deg rundt med bind for øynene og du trenger retningen hjem, sjekk den ut!

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s