Apper du ikke må gå glipp av. Del #2


Med en viss grad av regelmessighet fremover vil jeg publisere små samlinger av nye eller relativt nye Windows Phone 8 apper som fortjener en dose oppmerksomhet, og kanskje også en flis på startskjermen din. Appene er ikke nødvendigvis utpreget norske, men vil som et minimum være mulig å gjøre seg nytte av for den gjennomsnittlige nordmannen. Gikk du glipp av oppvarmingen? Her finner du del 1.

4e551a34-ac1f-4668-aa34-969ec33bbed6GoComics
Utvikler: Andrews McMeel Universal
Pris: Gratis
Last ned her

Tilgangen til tegneserier har inntil nylig ikke vært optimal på Windows Phone. Nå er vi noen hakk nærmere en levelig hverdag, med GoComics. Alle tegneserier er dessverre på engelsk, men utvalget er også godt – med et par-tre hundre serier å velge i, litt røflig anslått. Her finner du blant annet daglige oppdateringer av Tommy & Tiger’n, Garfield og Dilbert.

Serier kan festes til startskjermen for rask tilgang, og det er mulig å lese striper to måneder tilbake i tid, ved hjelp av kalenderfunksjonen i appen. Ytelsen er på sin side ikke helt på topp, med litt ventetid her og der. I tillegg foregår navigeringen ved hjelp av pil-knapper, ikke swiping – som ville gitt en hakket bedre opplevelse. Likevel, appen anbefales å sjekke ut!

mytubemyTube
Utvikler: Ryken Apps
Gratis prøve? Ja
Pris: kr 7
Last ned her

Et nytt og veldig stilfullt alternativ for avspilling av YouTube-videoer. Den store fordelen med appen er muligheten for fortsatt avspilling av video samtidig som man leser kommentarer og andre anbefalte, relaterte videoer. Det er overraskende stilig å flicke ivei i forkant av videoen som kjører i bakgrunnen. Og måten man spoler, ved å dra fingeren hvor som helst over skjermen, er elegant og gir mersmak.

Appen kan testes før den kjøpes, men med noe begrenset spilletid.

cielCiel
Utvikler: Volevi Fotografia
Pris: Gratis
Last ned her

Appen er ikke helt ny, men ganske så stilig. Den lar deg enkelt legge på vær, stedsnavn eller endel andre, sprelske effekter på bildene dine – for så å kunne dele dem, eller lagre dem for senere bruk. Appen er gjennomført og fin, og det er også grafikken som legges på bildene dine. Bør prøves!

Reklamer

Skriv en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s